Etusivu » Yritys

Yritys

Auronic Oy tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista ja kokonaisvaltaista IT-puolen hallintaa. Avullamme saat yrityksesi tietokone-, verkko-, internet-, webisivu-, sähköposti-, ja muut palvelut kuntoon, ja pysymään kunnossa. Tarjoamme henkilökohtaista, pitkäjänteistä palvelua nimetyn, tutun yhteyshenkilön kautta. Tunnemme asiakkaamme ja heidän liiketoiminta-alueensa ja tarpeensa.

Tarjoamme palveluamme pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä pienille ja keskisuurille yrityksille. Pyrimme keskittymään ylläpitoasiakkaisiimme, koska vain jatkuvalla ja pitkäjänteisellä kehityksellä järjestelmät saadaan oikeasti toimiviksi, ja yhteistyö sujuvaksi. Tarvittaessa teemme kuitenkin myös yksittäisiä projekteja.

Henkilökuntamme on palvelualtista, ystävällistä, ja kykenee laajan kokemuksensa turvin ratkaisemaan erilaiset ongelmat, oli kyse sitten yhden henkilön ja yhden tietokoneen, tai useamman kymmenen ihmisen ja koneen järjestelmästä. Jos ongelma on kätevä ratkaista puhelimitse tai etäyhteydellä, teemme sen. Tarvittaessa tulemme myös paikan päälle, koska kaikkia asioita ei ole järkevä ratkoa puhelimessa.